11.11.28

Det har varit en riktigt rolig och mysig helg må jag säga!
Och inte nog med de, jag har ju semester nu ;) YEY!
I fredags vart det ändrade planer pga lite tjafs.. lr ja inte så lite egentligen men men.
Jag träffade Elin iaf, köpte med oss mat hem till mig och kollade på idol :) Jag var förvisso trött och kände mig väldigt osocial men pga all skit som hände så kände jag mig lite låg.. alltså vem fan vill gå upp tidigt på en lördag och jobba när man egentligen är ledig? no one! men nu är det över och de känns underbart att vara ledig ^^
Så var det lördag, jobb som sagt.. Men de var ändå helt ok då det var roligt folk som jobbade;) Vi gick en sväng på marknaden under lunchen och My bjöd mig på en kaffe med vanilj i, så jävla gott ;o
Efter jobbet mötte jag upp Carro och hennes mor i centrum och for med dem hem. Drack kaffe och käka polkagris ^^ Det bllir alltid en sån underbar känsla i det där huset på vintrarna ^.^ Efter lite fika och snack begav vi oss ner till mig för att hämta lite kläder inför kvällen och Carro fick med sig en lampa hem, en sådan som hennes katter "käkat" upp ;P Vidare hem till henne där vi lagade mat, mums! Och så en kaffe på de, trodde vi iaf.. kaffebryggan hade pajjat x) haha så wierd när den hade funkat så bra på morgonen samma dag xP iaf, vi överlevde! La oss på sängen en stund och vilade och mös med kissekatterna ^^ Sen var det bara fix och don och fram med drickan och korten ;) Ner till krogen och dansa i timmar as usual ;P Awesome kväll!
Igår sov jag ut, hörde mor prata i telen med mormor och de pratade om att åka iväg ngnstans så jag blev nyfiken och gick upp! De skulle alltså till Arninge på jakt efter en julstjärna ^^ Trots huvudvärken bestämde jag mig för att haka på. De vart en del stopp, först coop sen öb vidare till ica för att köpa fikabröd sen rusta och sist men inte minst k-rauta. Trots alla dessa stoppen så hittade vi inte vad de var ute efter :/ Men jag fyndade lite, hittade 2 jätte fina värmeljushållare och ljusslingor som jag tryckt ner i 2 glasbehållare, lyser riktigt fint på kvällen :)
Vidare hem till oss där vi drack kaffe och åt bulle ^^
När de åkt hem pysslade jag och mor lite här hemma med all belysning och sånt som hör julen till :)
På kvällen åkte jag och mor ner till dem och hämtade en stol och en matta. Hem igen och bara låg i soffan och slappade!

Idag ska jag hem till Carro på lussebullebak :)) yeey!

Mina lussar från förra året ^^

besvikelse

Tänk efter ordentligt! Vem är det egentligen som stått vid din sida hela tiden och följt med hit och dit och hjälpt till? Vem är det som ofta hör av sig och alltid befinner sig på plats när du frågar? Du vet mkt väl svaret men har så svårt att acceptera. Lär av dina misstag och inse att folk öppnar sig inte för att vara elaka utan för att man bryr sig, JAG bryr mig. Men kan du ge upp så lätt, för så lite så tänker jag inte sitta och vänta, jag tänker inte fälla några tårar för jag vet, vet att jag inte gjort dig ngt ont, utan har ALLTID funnits där och ställt upp!

11.11.25

Igår efter jobbet gick jag förbi gästis för att möta min kollega på en cigg! Efter att ha stått och pratat en stund övertalar hon mig att komma in och ta ett glas vin och kolla på Babben som var där ^^ Jag lyckades komma in gratis då det egentligen skulle kosta 200 kr ;) slog mig ner där hennes man, son och kompis var, blev bjuden på vin och vi hade riktigt trevligt. Vid stängning tog de en taxi hem och lyckades ännu en gång övertala mig att följa med :P följde med hem till dem, gick husesyn, slog på musik och drack en latte :)) kanon kväll! Sonen Kim följde mig en bit hem då jag inte visste vart jag skulle gå ^^ var riktigt snällt :)
tror jag var hemma runt 4 halv 5 kanske! Så direkt i säng och somnade rätt fort.
Vaknade runt 12 idag, inte bakis lr så alls så de var skönt! Far kom hem och vi drog till Ica maxi och handlade. Nu är jag hemma och vart över till grannen och lämnat en påse julskum då jag vet att han gillar dem, jag räddade hans kväll enligt honom själv :)
Väntar nu mest på att Cozma ska höra av sig så ska jag och Elin åka dit, käka tacos och kolla idol :)) nice med en softar kväll idag nu känner jag! Imorrn blir det upp tidigt för att jobba då detta egentligen är min lediga helg.. men blev intvingad pga brist på personal tydligen.. suger!!
Ha en kanon fredag, och framför allt, kolla på idol ;)


sämst bild men det är babben ;D

11.11.23

Igår tisdag hade jag besök utav Carro :) Skulle egntligen ha träffat Elin men hon är sjuk :/ Men vi har iaf bestämt att ses på fredag och kolla idol ihop :)) Carro kom förbi iaf och vi käkade lite mat lr ja.. hon åt mat för jag hade redan ätit så jag värmde på lite till henne som hon fick ta med in i mitt rum då mor&far höll på att borra upp tven i köket :P jag grejade och donade med en massa saker som låg och skräpade och gick igenom en sväng i byrålådorna så hon fick väl en påse med kläder iaf ;) skönt att bli av med lite sådär i taget för de kmr ju nytt hela tiden så de får ju inte plats x) Vi tog en kopp kaffe och en cigg på de! Strax innan nio följde jag henne till bussen så begav hon sig hemåt :)
Väl tillbaka hemma så spelade jag och bror lite as usual ;)

Idag har jag sovit lääänge! Sedan var de dags för jobb halv 2, började med ett städ och sedan vidare ner till centrum då vi har flyttat dit nu.. usch säger jag bara, fett rörigt och inte alls kul faktiskt :/ men det var en kul kväll iaf må jag säga. Jobbade med Tessan, en ny tjej och vi har riktigt kul ihop :) Sen var det ju stor party på rosen idag, ca 125 pers med liveband o grejer ;) riktigt härlig stämning! Så fick man se lite fulla gubbar oxå de var kul ;P haha
Nu är jag hemma i min sköna soffa med en kopp varm choklad, mums!

11.11.21

chillchillerill! nu sitter jag hemma på middagsbreak då jag jobbar en annan runda idag och är i närheten av mitt hem så tänkte vrf inte dra hem och äta då för en gångs skull. Har kollat runt lite på nätet men man tröttnar ganska fort, vad ska man titta på lr läsa om liksom? Mja, kaffet är klart nu iaf så får väl gå ut och ta en rök nu innan kollegan kommer och hämtar mig! Ikväll efter jobbet blir det iaf förmodligen om jag pallar ;P hem till Cozma och mysa på balkongen^^ Ska väl orka mig dit en stund iaf tycker jag! Nä nu drar jag, tjingeling!


Pepparkakshus bak typ förra året lr kanske förrförra? äsch ;P
På söndag är det första advent, tiden går fort!!

11.11.20

Fredag: Var ledig, så otrolgt skönt! När far kom hem från jobbet skulle han och bror åka och handla, och eftersom jag strax där efter skulle ta bussen till häggvik så fick jag far att handla på Ica där så jag kunde snåla skjuts isf att åka buss i hundra år ;) Så passade på att följa med dem in på ica för att köpa mat till djuren och lite annat. Och så för att få tiden att gå förstås, men ändå när vi handlat klart så var det ca en timme kvar tills Carro skulle sluta så jag gick bort till stinsen och strosade runt lite i affärer. Hittade dock ingenting men det vsr ju lika bra, är ju inte så rik nu såhär sent på månaden :P Tiden gick fort och strax därpå ringde Danne mig och sa att han slutade så jag gick bort till deras jobb och hängde vid kassan tills de var klara! kassörskan var väldigt trevlig så jag led inte att få vänta lite ^^
Sedan begav vi oss till Åkersberga där jag och Carro skulle fixa naglarna, fick dock vänta ca en halvtimme trotts att vi hade en tid bokad.. men men när det väl var vi så gick det ovanligt fort kändes de som så de var skönt. Bara raka vägen hem till Carro och Danne sen och laga mat! När det var dags för idol så kom Carros syrra med man och barn, vi hade de mys :) Senare blev jag hämtad utav Mannen!



Lördag: Alltså igår, jobbade mellan 7:15-15:30 sedan tog jag bussen till kragsta och hälsade på Verro som var på besök hos sina föräldrar, var länge sen! Spelade på mobilerna och var ute och lekte med Mili, Verros hund ^^ Matte plockade upp mig efter jobbet och vi åkte till ica för att hämta ut ett paket, sedan vidare hem till honom där hans föräldrar så snällt bjöd på middag ^^ Blev stekt kyckling med potatisklyftor, sås och sallad, MUMS! Tog det lilla lugna och begav oss sen till mig där vi mös ner occ i soffan och kollade på Apornas planet, grymt bra film!

Söndag, idag med andra ord.. så har jag jobbat, samma tid. Gick förbi mors jobb när jag slutade och tog en kopp kaffe och glutta lite tv. Väl hemma sätter jag mig vid datorn och laddar över alla bilder från kameran, tog typ hundra år.. men nu är den tömd och kan äntligen användas ordentligt ;)
Far bjöd på Lasagne idag, himla god med rivna morötter i ^^ blir matlåda imorrn då med ;P
Bror och jag spelade lite mario förstås!! Tills Matte kom och vi rullade ner till ica för att köpa lite mjölk och annat nödvändigt! Nu väntar jag inprincip bara på att han ska duscha klart så vi kan börja se film -.- ska ju såklart alltid ta tid de me x)
Imorrn väntar ett kvällspass med följden:lediiiig på tisdag ;) tjoho! och snart har jag semester också, fy satan vad skönt det ska bli att få komma bort lite!!
Då blir det åka till Danmark och fira mina föräldrar, träffa min underbara släkt och såklart julmarknad på tivolit ;D Awesome!


Jag tillsammans med kusinerna Sarah&Mirjam <3
Var många år sen vi sågs nu, saknar!

11.11.17


Nu har jag avslutat sista kvällspasset för denna vecka, skönt! Sitter nu hos Cozma och lyssnar på lite musik medans hon städar och grejar :)) Glee låtar är det förstås som strålar ut från högtalarna just nu, what a feeling! Men så passar på att skriva av mig lite. Fast vad kan jag säga, är som sagt hos Cozma och väntar på att hon ska bli klar så ska vi göra oss en kopp te och mysa ner oss på balkongen med kortspel och snack ^^ Var ett tag sen nu!
Har ju ingen brådska hem heller direkt då jag är ledig imorrn ;) Då det blir att ta bussen till häggvik och möta upp Carro när hon slutar så ska vi åka till Åkersberga och fixa naglarna ;D finally! Efter de har jag inga planer, men i vilket fall som helst så SKA jag se IDOL !! Finns väl ngn snäll själ som vill glo med mig kanske ^^ 
yeye känner att det blir lite meningslöst inlägg de här så rundar av nu.. tror Cozma börjar bli klar så nu blir det myspys! Hej hopp sålänge (vink)





11.11.16

Igår efter kvällspasset så mötte jag upp Cozma, vi gick en sväng med Alba och snacka lite skit, bokstavligt! Om vad tänker jag inte gå in på, de som känner mig förstår säkert vad det gäller och de räcker ;)
Sedan var det bara raka vägen in och spela med bror! Har äntligen hittat laddaren till kameran så utnyttjade de lite och fotade Sture & Smilla ^^ Sedan bums i säng då jag har jobbat sedan halv 2 idag. Nu sitter jag och kopplar av lite med ett glas julmust ^^ Ska snart springa iväg igen! Och förmodligen blir det hem och spela igen sen vid tio x) Det var allt för nu!

11.11.15

Och de blev de! Alltså hjälpe mor lite mera, en massa böcker och annat som skulle på plats i köket efter roneveringen. Börjar se riktigt bra ut nu! Far har köpt en projektor som vi testade i köket

På köksluckorna ba ;) som synes så är det inte riktigt klart än, kakel och lister saknas men annars så är bordet uppbyggt igen och väggen är tapetserad

Häftig tapet om jag får säga de själv ;) Blir som ett helt nytt rum.

Nu har jag och bror min suttit i några timmar och spelat, vadå? jo Super mario förstås ^^
Undrar egentligen hur många ggr vi spelat om de nu x) Funtar på att köpa Mario party, förmodligen inte lika BÄST som ettan men känns som att det är värt pengarna så mkt som vi spelar (;
Nu har bror gått in till sig så det blir väl bara krypa ner i sängen nu då och glo lite tv tills jag somnar! Börjar halv 4 imorrn/idag så känner ingen ångest över att jag är vaken nu ^^
Men så säger nattinatt för tillfället.

11.11.14

I fredags var jag som sagt hos Cozma med Elin och kollade på idol :) alltid lika mys! Vart även lite spring fram och tillbaka ut på balkongen för kortspel i pauserna ;P och såklart ännu mera spel när idol var slut. Vi blev sittandes ett tag och sedan bagav vi oss hemåt!

I lördags hängde jag med Carro med fam till hammarbeckan och tittade på när Carros bror spelade innebandymatch, gick väl si sådär.. de förlorade men jag tycker iaf de var duktiga även fast de blir så griniga när de förlorar :P de e tyvärr smällar man får ta ibland. Efter de var det raka vägen hem där jag inprincip bara satt och väntade på att klockan skulle gå! Carro och Danne skulle bort på middag och när de var klara så åkte jag och Matte ut till dem. Där satt killarna och spelade ps tror jag medans jag och carro satt vid bordet och spelade kort ^^ Vi alla satte oss efter ett tag i soffan och kollade på roliga klipp på internet xP haha! Ca halv 1 begav vi oss hemåt. La oss i sängen och somnade typ på en gång ^^


Igår söndag var det Fars-dag, jag och mina bröder spelade Super mario medans vi väntade mat. Visserligen var det ju farsdag men far hade faktiskt erbjudit sig att laga hans goda köttgryta, och då säger man ju inte nej liksom ;) Efter maten åt vi tårta som jag hade köpt och far fick en whiskey bok :)
Sedan mös vi ner oss i soffan och tittade på film, det vart filmen UP :P
Klockan blev väl halv tio då filmen var slut, och då var det sängdags! ^^

Idag var jag uppe med tuppen och gick till arbetet. När jag kom hem hjälpte jag mor med att fixa o dona i köket. Bryggde lite kaffe och tog en cigg :) Nu sitter jag här i soffan och funderar på vad som ska hända här näst.. Kanske blir det hjälpa mor med lite fler sysslor, vem vet ;)

sammanfattning

11.11.05 Fredag: Arbetade kväll, Carro övertalade mig att vi skulle gå ut ;) Så hon kirrade drickan och dök förbi mitt jobb när jag slutade och vi begav oss till mig. Väl där öppnar vi cider efter cider, lyssnar på musik och Elin dyker in :) Fix och don och sedan ner till 3kr! Kvällen bjöd på en MASSA dans till stängning :D Vi hade riktigt skoj, var härligt att vara tillbaka i mitt rum med dricka och underbara människor, det har jag saknat. Haha platsen är väl då kanske den sämsta att föra på men de väcker helt klart minnen ;)

11.11.06 Lördag: Arbetar kväll igen, Var hemma strax efter tio, fixade mig lite grann och fick sedan skjuts till Elin där ett partaj för Manfred höll hus :) Drag kan man ju iaf säga att det är med de människorna xP Pata ditt lilla fylle svin, och då inte tala om jäger, haha xD På vägen ner till krogen tappar vi folk längs vägen, fick stå och vänta på bussen i en evighet och allt folk som försvunnit ser vi rulla förbi i en bil, alltså fick de sjuts ner till centrum och sista halvan hoppar in i en annan bil och drar och så såg vi inte dem mer xD Vi hoppar på bussen ner till krogen där vi möter upp de andra. Blir väl där ca en halvtimme innan Manfred lyckas bryta handen igen -.- så det blir in till sjukan med honom och jag gick hem och la mig då jag skulle jobba kväll på söndagen.

11.11.07 Söndag: Arbeta kväll som sagt och sedan hem till Cozma en sväng då hon ska åka bort imorgon.

11.11.08 Måndag lr Tisdag kommer inte ihåg vilken dag det var xP: Ledig! Sedan hem till Carro där vi spenderade resten utav kvällen framför datorn och ladda ner musik då de äntligen hade fått igång internet ;) Drack lite kaffe och hade de mys i vanlig ordning :) Sedan kom mannen och hämtade mig.

11.11.09: Onsdag: Jobba kväll igen! Tog cykeln upp till carros päron en sväng och tog en kopp kaffe då det var som lugnast på jobbet ^^ Drog hem vid tio tiden och satte mig i soffan och lirade Super mario med bror till typ halv 2 x) Sen var det bara bums i säng!

11.11.10: Torsdag: sammanfattar mig lite kort om denna dag, PISS dag rent ut sagt.. fick riktigt tråkiga besked och har känt mig låg sedan dess..
Samtidigt känner jag, gjort e gjort och förhoppningsvis kanske man kan göra ngt för att fixa det! Kan ju hoppas iaf. Försöker hålla mig sysselsatt för att komma på andra tankar.
Jag drog till Cozma och hängde hos henne på kvällen då hon hade kommit hem igen från hennes lilla tripp :) Mys på balkongen med massa snack, te och mackor ^^
Väl hemma igen spelade Jim och jag Mario igen, snart har vi spelade ut det för 2 lr 3dje gången ;)

11.11.11: Idag är en sån där dag då alla siffror är lika i datumet.. hihi kanske lite nördigt men de e ju sant ;P Jag är även ledig idag samt lördag, söndag så de e niice! Så nu sitter jag bara här och fördriver tiden lite och väntar in far så ska vi åka och handla :) Vi hoppas här hemma att vi ska bli serverade fars berömda köttgryta idag, hoppas! Till kvällen blir det myspys hos Cozma med Elin och kolla på Idol :)) ska bli skoj! Har pratat lite med Carro i telen oxå och får nu vänta och se om hon oxå är på ;)
Så nu ska jag väl börja göra mig redo för far lär komma hem när som nu!


Det här är Elin, hon är min betryggande vän som jag vet alltid finns där <3


Det här är Carro, min gamla barndomsvän som ännu finns kvar i mitt hjärta <3


Det är Cozma, min vän som alltid stått vid min sida trotts nergångar <3

Sen har vi förstås Jessica som jag tyvär inte har ngn bild på, men som jag träffade genom jobbet. Tack vare dig har jag lärt mig stå på egna ben! Du har varit som en syster för mig  <3

Ni alla betyder så mkt i mitt liv, det är värmade att ha en vän när man inte alltid känner sig på topp. ni är guld <3

11.11.03

Började dagen hos frisören! Testade en ny frilla, ville inte klippa av mig håret till page igen trotts att jag var bra sugen, men tog lite på längden, klippte upp och fick mig en lugg ^^ faktiskt helt nöjd! Men det är ju som vanligt, man är super nöjd när man väl är är och resten utav dagen men nästa dag, efter en dusch så lyckas man inte få till frillan -.- lika frustrerande varje gång.. men nu är den egentligen ganska lättfixad så hoppas på bra resutat imorgon ^^
Väl hemma igen så spelade jag och bror super mario, vi är nu på sista bossen vilken jag inte vill köra för den e så in i nordens svår xP vi har klarat den förr men man blir så irriterad när man dör hela tiden och får börja om 411 ggr...
Sedan kom Carro, då gick vi ner till pizzerian och käka och tog ett glas kaffe efter :) De har så fjuttiga kaffekoppar där så vi bad om att få vårat kaffe i ölglas :P o de gick så bra så ;)
Vi gick efter de hem till mig en sväng där vi lyssnade på musik och hälsade på djuren ^^
Kvart i 7 for vi hem till Carro där folk väntade, vi drack mera kaffe och Carros mor bjöd på glass :))
For hem vid 9 tiden, snacka lite med mor min och tog en cigg. Sen kom Matte och hämtade mig och nu sitter jag här, hos honom och datanördar medans han duschar. Sen blire väl att gosa ner oss i sängen och glo en rulle :)
Imorgon beger jag mig hemåt i tid då förhoppningsvis Jessica kommer förbi på en fika :))

11.11.02

Nu har Elin åkt hem! Vi har haft mys kväll och kollat på Glee och ätit glass ^^  Glass med banan, strössel, chokladsås och små maränger :)) smarrigt värre!
Har hunnit med en snabbdusch också så nu blire väl bara gosa ner sig i soffan och glo tv. Ringa mannen och kolla läget, hoppas på sovsällis ^.^

Imorrn ska  jag klippa mig, spännande x)


gammal bild på mig och Elin, typ 09 lr ngt sånt :P men de var underbara tider de ;)
RSS 2.0