ledsen, väldigt ledsen..






Det är inte lätt just nu
fan jag förtjänar inte det här
jag är en bra människa :(
så jävla orättvist!

dagens goda gärning

Grannen kom ner och ringde på, bad om hjälp med att byta batteri i brandvarnaren. Självklart följde jag med henne upp och hjälpte till, då hon är gammal, snart 100? ;o så ville hon ej klättra på stegen och ser ganska dåligt.. så jag med min goda själ ställer såklart upp :) trodde det skulle vara fett krångligt men de var ju lätt som en plätt ;) mja och mer då? har ju förstås jobbat idag, och har varit riktigt seg hela dagen då jag sov ca 3 timmar -.- började dagen med ett städ också.. phu! Men rätt vad de var så var dagen slut och jag fick äntligen gå hem.
kommer hem, äter middag, och följde sedan med bror och mor till väsby då bror skulle köpa ett spel. Brydde oss inte om att titta i andra affärer då jag vet att jag bör hålla mig till resan ^^ wiie snart, snart så ;D
Har nu tagit en lång skön och välbehövd dusch! nu ta natt ciggen och sedan krypa ner i sängen.

GOD NATT

Hemma igen!

Kom hem med bussen igår kväll runt halv 8 lr ngt liknande, kände ingen press, och ville verkligen inte stressa. Har haft otroligt härligt och skönt i stan! Efter en lyckad runda med kameran i fredags så gick vi åter ut igen igår innan jag drog hem. Men eftersom det var ljust ute då så koncentrerade vi oss mest på Mili ^^ Fan det är så grymt kul med systemkamera, måste skaffa mig en!





Jag hoppas på att återvända inom kort!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Denna dag har bestått utav en massa härligheter! Började dagen med att bli hämtad av Carro på morgonen, vidare upp till hennes fam där vi bjöds på kaffe. Sedan åkte jag Carro och Towe till Enköping för att shoppa på nightmare outlet, hittade en del faktiskt till grymma priser! Sedan vidare in på skokanonen lr vad de hette som låg precis bredvid, de hade rea så vi gjorde kap där med ;) och inte nog med de, i vägg med den affären låg en godisbutik.. ehm, de var typ himmelriket ;o så därifrån blev det en del också ^^ Efter all shopping och en liten smula fattigare så belönade vi oss med en sallad på donken, lr ah en hamburgare för min del men dem andra var nyttiga ;P
O så en kaffe och cigg på de! Väl tillbaka i Tuna tog vi ytterligare en kopp kaffe och snacka lite skit.
Hakade sedan på Carro hem där vi lagade mat och tro det lr ej, men så en kaffe på de! ;)
Sedan gav vi katterna lite uppmärksamhet och Sigge var fotomodell :))



Efter lite gos var det dags att bege sig till Tuna igen, vi plockade upp Towe och åkte vidare till Hammarbacken där Jonte skulle spela match. Självklart så vann dem ;) 5-2, grymt!
Blev sedan avsläppt hemma och nu sitter jag bara här med Mattes dator jag lånade med mig till stan. Det har vart en bra dag och nu är jag lite trött, så fix och trix med matlåda o sånt nödvändigt inför jobb imorrn! Tjolahopp



Fotografering.

Heelt underbart i stan på kvällarna, otroligt fint! Igår var vi ute inprincip hela dagen, den första prommisen som var tänkt att bara gå ut med Mili en liten sväng och så vi fick röka förvandlades till ett riktigt äventyr! Jag hade förstås med mig min kamera ut så det började med att vi stannade högt uppe där vi hade en grym utsikt över vattnet och andra sidan, det här är resultatet:

vägen ledde oss vidare där Mili kunde springa fritt och var hur lycklig som helst. Vi kom till en lekplats, en rätt stor en med en massa skojigheter ^^ te.x blev linbanan en favvo för inte bara mig och Verro utan för Mili oxå ^^ på vägen därifrån mötte vi en låång iskana, wiho såklart man måste åka! Snöiga och blöta begav vi oss hemåt igen. Tror ca 1 och 1 halv timme senare kom hem igen, då det bara var in och vända typ, för att bege oss ut igen och fota ännu mera fast med Verros systemkamera ;) så på med mycke kläder och ut igen.
Vi gick tillbaka till samma ställe, riggade upp stativet och resultatet blev som sådan:




Lite längre ner



En fet isvägg fanns längs vår väg..


Båtar..


Kul hade vi.. ;)


sist men inte minst vandrade vi högst upp på västerbron och.. ja se själva



När vi var kom hem var det en som var glad iaf ^^


själva var vi helt slut i fötter och kropp ^^ Så det var chill o soffan och hopp i säng och somnade som barn. Det vart en riktigt händelserik dag, me like!

12.01.27

Nu har det fungerat ett tag iaf.. det blir enklare att stänga tankarna ute när man är sysselsatt.
Jag har sedan i onsdags hållt till i stora staden och bor hos min vän i några dagar, det var skönt, otroligt skönt att få komma bort lite och rensa tankarna, kanske om jag har tur förändras synen på vissa saker.
Vi har tagit långa prommenader med Mili, lekt med andra hundar, och bara njutit av att springa runt fri i snön ^^
Denna underbara lills gris som har sovit under täcket med mig inatt :))



Det har varit lugnt och avkopplande, vi har ätit god mat, kollat mkt på tv samt färgat håret!
Nu kommer Verro in efter en prommis, så nu blir det lite frukost/lunch ;)

Talk to you later!

blind

lågt, otroligt lågt! det absolut sista jag hade förväntat mig.

jag återkommer när jag är mig själv igen..

12.01.20

Idag har varit en fartfyllt dag! Röjningen i mitt rum ledde vidare till resten av huset, hela dagen har vi rensat, kastat 2 säckar med skit och packat 7 lådor och ställt ner i källaren samt en massa annat grejs! Vi har varit en sväng och handlat, vart i väsby på ett hemligt uppdrag ;) och nu sitter jag och mor hos mormor och morfar och pratar om resan :)) Jag snålar på detaljerna idag, kände bara för att vara duktig och uppdatera lite ;)

12.01.19

Efter att ha börjat dagen med en dusch sedan lite frukost, sitter jag nu i soffan och bara tar det lugnt och kollar på tv. Jag har börjat röja i mitt rum, och det börjar ta sig, målet under helgen är att få ner alla saker i källaren, skriva ner hyllor och sedan spackla igen alla hål och ojämnhete, samt slipa väggarna.
Resten som målning och tapetsering kommer att få vänta tills efter Thailand, lr det är iaf planen nu, men hoppas på att få mer gjort egentligen men pga en massa andra projekt i hemmet så får man ta lite i taget och just nu känns det viktigare att få ordning i köket.
Carro var här igår och hjälpte mig, vi lyckades fylla 2 lådor. En låda till tror jag bara så är alla onödigheter borta för ett tag fram över ^^
Vi käka lite middag ihop, röjde, tog en kaffe och cigg paus och sedan röjde lite till :)
Tack för din hjälp! känns lite roligare och lättare när man har sällskap :)) skrutt <3
Efter allt jobb och man blev så varm så kändes det skönt att komma ut lite, så följde Carro ner till stationen och väntade på tåget med henne.Sen var det bara raka vägen hem och gosa ner sig i sängen då jag var jätte trött.
och nu som sagt sitter jag i soffan och tar det lugnt, ska strax göra mig iordning och sedan bege mig till jobbet!

12.01.16

Så var en vecka med kvällspass åter igen igång! vet inte vad jag ska tycka om de.. känns mindre kul att bara jobba kvällar, hinner ju inte med ngt mer på dagarna =/ men what to do? de e väl bara att kämpa på och tänka `woho pengar till resan`;)
Har inget spec att skriva egentligen, men drar en liten sammanfattning av min härliga helg dåra ^^

Fredag: Började med en sväng till Väsby där Mor & jag gick runt och tittade lite. Men som jag då alltid har sagt att Väsby är inget bra ställe om man vill shoppa, vilka bra affärer har de egentligen? jo inga! Affären som bara är ett måste att kika in i när man är där e New yorker! Trotts att jag då sällan hittar ngt där men alltid får man med sig en grej.. och jag lyckades även denna gång, blev en tröja och en kavaj trotts allt ;) kul med reor, och det är okej att vara lite snål ibland! Men vad fan, det är ju fortfarande samma plagg fast nedsatt pris? Och om man jämför med hur iaf jag var när jag var yngre, köpte allt man kom åt och tyckte var snyggt men det kom fan aldrig till användning.. så nu är det så skönt att jag vet om jag inte kmr använda de, ja då skiter jag i att köpa! Men iaf, efter en liten runda satte vi oss på ett cafe, tog en kopp kaffe och en macka. Vidare hem där Far väntade in oss, in i bilen igen och vidare mot Ica maxi där vi skulle handla mat och allt sånt nödvändigt.
När vi var hemma igen kom Matte och hämtade mig och vi åkte ut i skogen till Carro & Danne där det bjöds på middag :) Resten av kvällen spenderade vi framför en film med ett glas vin, väldigt mysigt!

Lördag: Shit jag har fan glömt bort vad jag gjorde i lördags ;o xD haha illa! Jag vet att jag jobbade till ca kl 2, men vad hände sen? hm.. jag gick nog bara hem, joo de måste jag ha gjort, gick hem och åt middag med familjen och sen la mig i sägen runt 6 tiden för att vila mig lite, somnade och vanknade upp vid 8 tiden. Haha just ja så var de ;P bestämde mig för att ligga vaken ett tag för att sen kunna sova hela natten, Matte kom över, vi kollade på lite serier och han somnade ganska fort. När kl var 10 stängde jag av och somnade på en gång ^^ Inte konstigt att jag inte kommer ihåg, gjorde ju för fan inget x) jah de var den dan de!

Söndag: Börjades med jobb till 2 tiden då med. Efterlängtade Jessica kom på lunchen och hälsade på :) Hann snacka lite skit och sedan for hon iväg och vi andra jobbade vidare. Vi pratade om att försöka ses ngt i veckan så hoppas vi kan lyckas klämma in de ^^
Carro & Danne kom och hämtade mig på jobbet och vi åkte ut till Carros syster och hälsade på! De har skaffat sig en vovve, Gösta heter han xP så himla fin och go :)
Efter lite snack och en kopp kaffe begav vi oss mot v-tuna för att hämta upp lite käk. Blev kebab ;) mumma! Tog med oss maten och for hem till Carros föredetta hem ^^ Väntade in föräldrarna och tog en kopp kaffe :) Blev en kortis då Carro & Danne skulle vidare hem och mata djuren. Så fick skjuts hem och de åkte hemåt!

Och idag har jag faktiskt inte gjort annat än att jobba.. och nu sitter jag bara här, väntar in min man som är över en timme sen..well well, Over and out! *vinkvink*


12.01.12

God morgon! kanske låter konstigt att höra vid denna tiden men jag sitter nu faktiskt i soffan med mitt morgonkaffe, jag passar självklart på att sova ut när jag kan (;
Det blir lugnt i ca två timmar till innan jag ska bege mig till mitt fjärde kvällspass i rad! Börjar kännas lite trist att inte ha tid med ngt annat.. sova, jobba, sova, jobba. Jag är iaf ledig imorgon och i helgen har jag rätt bekväma tider, PLUS att jag ska träffa Jessica på en fika :D du är såå saknad! så det ska bli mys ^^



Det var allt för nu! ^^ Tjing!

12.01.11

Vill bara säga det att.. SNART DRAR JAG TILL THAILAND!!! Ska vara flitig och jobba som bara den denna månad så jag får en saftig lön innan jag drar, ska bannemej bli mkt shopping, sola, bada, elefantridning och allt som landet har att erbjuda! YEEY cant wait.. xD









Världsbäst right? denna gång bor vi inte på hotell utan vi lånar släktingarnas hus och har våran egna chaufför ;) det är väl lite blandade känslor, känns tråkigt att inte komma tillbaka till samma ställe men jag tror det här blir minst lika nice! Jag måste bara kolla upp om de har internet i huset för isf drar jag med datorn och försöker uppdatera varje dag ^^ samt hålla en billigare kontakt med folket som blir kvar här hemma ;) läängtar!

12.01.09

Denna helg har bestått utav en massa mys! Först i fredags då Carro & Danne bjöd mig och Matte på middag, blev kassler i ugn med god sås och ananas, mumma! Efter middagen parkerade killarna sig i soffan och lirade restem av kvällen medans jag & Carro satt och spela kort ^^ Fler myskvällar tillsammans önskas :))
I lördags var de lite partaj hos dem, Andre & Danny kom rätt tidigt så vi slog oss ner runt bordet och körde "jag har aldrig" blir en del dricka då ;P
Senare mot kvällen blev det ngt lugnare och jag tror kl var runt 1 när jag begav mig hemåt och Carro gosade ner sig i sängen :)
Igår vart jag väckt runt halv tio då mor och jag skulle åka och fixa naglarna! Blev riktigt fina, bästa hittills tror jag. Sedan åkte vi förbi min morbror på en kaffe och hälsade på deras nya valp, såå söt :D
Åter hem igen, käka fars goda köttgryta och sedan spel resten av kvällen med bröderna ^^
Nu tar jag det bara lugnt och laddar inför kvällsjobb!


RSS 2.0