11.08.31

Sista sommardagen idag då kan man säga! Blä vad kallt det börjar bli :/ kan ärligt säga att jag sett fram emot höst och kyla lite grann, men det är väl som vanligt.. det är sommar och sol och för varmt vissa dagar så man tröttnar till slut och vill ha vinter, men nja börjar redan tröttna på kylan xD Vintern är fin och den mysigaste tiden på året men kylan är lite jobbig.
Var i Täby idag med Cozma och Nadde för att leta varma sköna koftor och sånt som hör hösten till, men de var dåligt med de. Fick med mig hem ett par jeansleggins, ett par vanliga leggins och ett par mjukisbyxor. Behövligt förstås men tråkigt att jag inte lyckades hitta någon överdel som kändes bra -.-
Jag och Cozma stannade till på ett fik och slängde i oss lite käk, mkt gott!



Och nej såklart vi inte bara övergav Nadde utan hon hittade en vän så de sprang iväg och kolla på skor ;P Anyway, det var en bra ledig dag kan man säga :) Fick sova ut ordentligt, gick upp gosade med Sture ^^ La mig sedan i soffan och kollade på tv i några timmar innan jag hoppade in i duschen, gjorde mig iordning och begav mig till Cozma. Drack en kopp kaffe och sedan kom Nadde vid 4 och plockade upp oss och vi försvann till Täby (:
Nu är jag tillbaka i min härliga soffa efter att ha varit ut en sväng och pratat med Elin under tiden av en cigg eller två.. eller tre :-8 Så jäkla mkt jobb för oss båda nu så ses inte lika ofta :/ Men vad faen, det blir extra skoj när man ses då ;)
Om planerna går som de ska blir de lite girltime på fredag. De vore skoj nu när man inte partajar lika mkt som förut ;P På den tiden då vi drog ihop samma härliga gäng, förkrökade hos någon och sedan drog ut och festade loss xD De var tider de!


Haha klockren! xP Jag och Cozma kom in på de idag, tiden då detta var, fy fan vad kul vi hade.

Gänget är tyvärr inte kompakt längre, ingen fest var tråkig inte! Fullt ös medvetslös som vi brukade säga ;) Och de saknar jag <3
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Imorgon säger vi Hej och Hejdå till våran Chef för sista gången. Riktigt tråkigt att hon slutar tycker jag och hon kommer bli saknad. Så nu säger jag Hej då Bloggen och Hej sängen, för imorgon ska jag upp tidigt!

11.08.29

Befinner mig på jobbet, i min ensamhet sitter jag här på kontoret och äter en bit tårta och dricker kaffe ^^ Mycket god tårta får jag lov att säga.. En utav våra kunder som flyttat och då fick vi en tårta som tack för alla år :) De tackar vi för!

Jag ska bege mig hem snart tänkte jag då det är lugna gatan här plus att jag tänker komma in tidigare imorgon då folk ringer sig sjuka här så måste försöka få ihop allt!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
När kan de ha varit, typ i lördags? aja whatever, iaf så åkte jag Jim och Matte till IKEA! Det var på tiden. Sist vi skulle göra det så vägrade bilfan att starta -.- Men nu kom vi iväg, med tanken att endast köpa ett soffbord.. men, går man runt på IKEA måste man nästan räkna med att man får hem fler grejer än vad man tänkt ;P
Så ca 2000 kr fattigare begav vi oss hem och byggde bord ^^ Blev riktigt bra faktiskt. Köpte även en taklampa som vi får installera ngn dag, vill byta ut strömbrytarn så jag får en dimmer ^^ Awesome!
Sedan såklart lite annat smått och gott, matta med matchande kuddar bla ;)
IKEA is the shit!
Nästa plan är att fixa en snygg fototapet och målarfärg, vill ändra på allt.
Så frågan är:
Ska man photoshopa en bild?

Ska man ha en svartvit?

Eller ska man bara ha en cool bild?


Detta blir inte lätt, såklart ska jag inte ha ngn utav de där bilderna ;P men det är mkt funderingar på hur layouten ska vara..hm, tips gärna!

11.08.26

Sickens jäkla slappdag det har varit idag! Har gång på gång tänkt göra ngn nytta som att städa, dammsuga.. men nä jag har verkligen legat i sängen heela dagen ;o tycker jag är värd de efter att ha jobbat hela veckan, bara ledig idag och sen jobba 4 dagar till tills jag är ledig endast 1 dag igen -.-
Orkade mig in till duschen iaf, så man känner sig lite piggare :) fast nu ligger jag iof i sängen igen då jag som sagt ska upp tidigt och jobba imorrn! Blää vill ha helgerna ledigt!! Och nu är både Elin och Cozma låångt borta så man måste roa sig själv om dagarna.. booring! Fikadejtarna är vilande. Ingen Jessica nu heller som dyker förbi en timma på kvällen :( sluta vara ledig och kom tillbaka så jag kan få prata av mig ;)

JUUUSTJA! Jag har äntligen träffat min gamle kära bästa vän :D Magnus, som flyttat till östersund och nyligen fått barn ^^ så nu var han på besök i tuna i helgen så tyckte vi skulle passa på att ses om tiden fanns till och det gjorde den, klaaad japan! Han var med Eddie, vi möttes upp i centrum igår kväll, köpte oss varsin dricka och begav oss sedan till.. Hammarbacksskolan! Såklart. Där vi satte oss på samma ställe där vi alltid satt för 7 år sen :) Fanns MASSOR att prata om! Vi hoppas på att lyckas få ihop klassen ngn dag, skulle vara sjukt kul! Har svårt att tro att alla skulle komma men vore så värt ett försök ;)
I vilket fall som helst, det var riktigt kul att ses igen, det väckte många minnen <3


11.08.17

Vad som pågått på sistone.. Jag har ÄNTLIGEN fått min nya tv!! 46 tum, inte illa de ;) Nu kan man se texten ordentligt. Awesome! Nu saknas bara ett soffbord, lite tavlor och sånt kanske för att liva upp de lite. Kommer bli super skönt när det är färdigt :)


Bilden på skärmen är ett porträtt utav mig som Jessica ritat ^^
--------------------------------------------------------------------------------------------

Nu har jag fått ordning på naglarna oxå, behövdes bygga på då de efter några veckor ser förjäkliga ut.
Men äntligen så är de fixade, känns naket utan naglar så det var på tiden ;)
Resutatet blev bra tycker jag.
?!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Som tur var har vi hunnit med en middag tillsammans igen, jag, Elin, Matte & Manfred innan Manfred åker hem på fredag. De blev förstås pizza på il forno i Bällsta :P mådde ganska dåligt efter de så blir nog sista gången jag äter deras mat! Men under själva målet hade vi som vanligt en massa strunt att diskutera ;P hihi alltid lika mys att umgås med nära och kära!




Lillskruttan som blivit stor :))
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Så! Det var lite för denna gång, hörs och ses!


11.08.12

Efter städ och slit på jobbet så var det skönt att komma hem och slå sig ner med ett korsord och soft musik.
Pulade lite i rummet och städade Stures bur som han så fint röjer runt i :P
Gick en sväng till Mors jobb och tog en kopp kaffe :) Begav mig sedan hemåt och satte igång bryggaren åter igen då Jessica kom förbi på en kaffe i lugnet på jobbet :) Mös med lite soft musik och snackade 'skit' ;)
Nu blir det väl bara lite chill framför tven och sova snart då arbetet kallar imorrn igen!



En prydnad i gången på jobbet, där jag och Jessica har placerat en röd gubbe från tom&jerry kexpaketet. Som jag åt upp helt själv btw (a)  haha schyst polare xP Men tror och hoppas jag är förlåten ^^ pöööss

What are words

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close

11.08.09

Dålig uppdatering på det här bygget asså! Får la bli en liten sammanfattning av de senaste dagarna..
I helgen var jag som sagt på landet, det var riktigt skönt faktiskt. Men för min och mors del vart de inge åka båt.. vädret var inte på topp i lördagsmorse så vi lämnade av far med båten och åkte sedan tillbaka till husvagnen och åt frukost och gjorde oss i ordning och åkte sedan in till norrtälje en sväng. Vädret vart såklart bättre och man började ångra sig lite grann att man inte befann sig ute på vattnet :P men vi strosade runt lite i stan och fikade och hade mys iaf :) Sen fick vi för oss att kika in i en djuraffär bara för skojs skull, men.. med oss hem fick vi en kanin ^^ väärldens sötaste dvärjkanin, ca 7-8 veckor gammal xD Så vart vi med kanin! Sture fick han heta :)



Så vidare tillbaka till husvagnen igen och jag började fixa och dona med bur och hela kittet medans mor hämtade upp far med båt! Det kom som en shock för far kan man säga när han fick syn på "hårbollen" som han kallar han :P men de gick förvånandsvärt bra, Sture är varmt välkommen i våran familj :)
Egentligen så är vi väl lite förvirrade allihop nu när det plötsligt finns en kanin i hemmet.. men både jag och mor kände att det saknades ngt, då vi för ett år sen lämnade bort våran älskade hund pga skäl som jag inte orkar bry mig om att nämna.. så är detta som en trygghet ändå, att bara ha ngt att rå om.
Det vart en riktigt mys lördag med enkla ord! Vi åt pizza till middag i den härligt solen :) Sedan vart de filmtajm, james bond om jag inte minns fel ;P

På söndagen begav vi oss hemåt rätt tidigt, inget speciellt hände väl direkt. Chillade hemma och bara kollade på film och somnade tidigt. Så som en söndag ska vara, riktigt slapp ;)

Igår (måndag) var jag tillbaka på arbetet. Slutade kvart i 4 och drog då med mig Jessica hem som jobbade kväll :) så hon fick hälsa på Sture. Och jag är rätt så säker på att han gick hem hos henne ;) Lite fegis dock som var rädd för att bli biten ;P hihi ^^ Inte Sture inte, nä en sån liten sötnos bits inte :)

Och idag då, ja jag har arbetat.. Åkte runt lite med Jessica igen ;P hem och laga mat och greja lite. Runt 8 kom Jessica och hämtade mig igen, så åkte vi ner till ica och köpte skaplotter i hoppet om att vinna miljonen! Lovar att de inte finns ngn sån vinst på ngn lott!! Muppen hade endå sån tur så hon vann 400 ggr i rad och bara fick nya lotter medans en annan fick köpa nya hela tiden lr vann bara 10 kr, alltså en liten sketen lott utan storvinst XD Haha nya drogen!

Nu blir det nog snart bums i säng, lite trött men är ledig imorrn ;) då blir de följa med bror till banken och greja lite!


Landet

Landet

11.08.05

Äntligen helg! Jag sitter nu och väntar på skjuts till brottby där jag ska ta bussen och åka ut till vätö (landstället).
Imorgon är det båtrace så då ska vi upp tidigt och ta båten ut på vattnet med lite matsäck, hoppas på bra väder! :)


Tjolahopp!

11.08.03

Idag vart äntligen middagen med våra kära vänner av! Det bjöds på kassler, ris och sås, mums! :)
Till efterrätt vart det jordgubbar med glass. Killarna som vanligt har sitt snack om bilar och mc och allt tjafs som rullar och har motor men för övrigt var det trevligt :)


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag och mor min var även på middag hos min morbror och hans fru här om dagen, tanken var att bara åka dit för att ge Peter sin present och säga grattis men vi vart kvar och blev bjudna på grillat! Det var riktigt mys då vi inte ses alltför ofta :)



Mor och knähunden Molle :)

RSS 2.0