11.07.31

Jobb, jobb, jobb.. sliten och sömnbrist -.- när jag kom hem runt 4 idag så la jag mig direkt i sängen och somnade på en gång, sov tills kl 5 ca då mor och far kom hem från landet, så då gick det inte att sova mera.. gick upp och fixade lite käk, satte mig vid datorn en stund och fick sedan ett ryck och började städa xP tror min powernap gjorde stor verkan :P

Jessica kom förbi idag igen och vi satte oss ute på samma ställe och drack lite kaffe och snacka 'skit' som vissa säger ;) nä men om bla minigolf :P, hur otroligt kul de är. Måste försöka hitta en bana och spela ngn gång!
Efter en stund kom Elin förbi oxå :) Vi har inte setts på några dar nu så det var på tiden ;P



Kl vart väl 10 när jag återvände in, kollade lite på filmen 'flintstone' med mor och far:P och nu ligger jag i sängen.
Ska stänga mina ögon nu och hoppas på att jag somnar! Tomorrow back to work (y)



Nattinatt

11.07.30

Nu äntligen fick jag upp tvätten som lite halvt torkat i korgen ^^ Är rätt så seg nu och hoppas på att somna inom kort! Sov endast 3 timmar inatt så det kändes verkligen som att jag gick i sömnen imorse på väg till jobbet -.- sådär när det riktigt svider i ögonen så man helst vill stänga dem och somna om.. men icke!
Väl på jobbet och fram mot lunchen så vaknade jag till liv. Satt såklart kvar på jobbet efter jag slutat i vanlig ordning utan att tänka på vad klockan var ^^ men de gjorde ju inget, bästaste Jessica kom och skulle jobba kväll så jag gled runt lite med henne på första rundan like always ;) När jag kom hem spelade jag WII åter igen med bröderna men denna gång vart vi klara :( ngt är fel på skiten så man kan inte komma längre.. det är bara börja om ;) skulle gärna vilja ha tips på andra spel som man kan spela fler på, super mario äger ju såklart men kan vara kul med lite variation ;)
 
Sedan runt.. typ, halv 9 tittade Jessica förbi så vi tog en paus i spelandet och jag gjorde kaffe och vi gick ut och satte oss och snackade skräckfilmer xD Vilket vi kom fram till att de flesta är egentligen lite 'b', vadå människor som är smittade av ngt skit som man ska akta sig för i heeela filmen typ?! de filmer som är mer som 'paranormal activity' och liknande, de e ju de som får en att rysa :P usch och fy! det är kul för stunden då man tittar på filmen men efteråt är man alltid lite uppjagad och lättskrämd ;P

Iaf, igår var jag finally och besökte Jessica och Erik 'ankmannen' :) det var super mys! De bjöd på tacos, såklart med rödbetssallad till ;) mums! Och så har de skaffat 2 små kissekatter xD som är så söta så man vill gosmosa dem ^^ längtar tills jag flyttar då ska jag ha kattER :)
Klockan vart väl närmare halv 11 då Matte kom och hämtade mig, vi rullade förbi macken på vägen och köpte lite godsaker som folket hemma önskade. Väl hemma hade jag som sagt svårt att sova :/ drog på film efter film i hoppet om att somna men det var förgäves.. till slut var jag bara tvungen att ge upp filmen då klockan var 3 och jag inte var ett dugg trött ;o men tror jag somnade rätt fort ändå. Men nu är jag trött som sagt, och ska lägga mig UTAN att slå på ngn film! Imorrn kallar jobbet igen (Y)


11.07.28

 SÄGER BARA..



Sedan kl 4 då jag slutade! De sket sig med middagsplanerna, detaljer är oviktigt men vi flyttar det till en annan dag bara :)
Nu är jag trött efter så dålig sömn inatt och efter arbete såklart!
Så nu tror jag att jag ska bege mig till pojken min och bädda ner mig i sängen ^^

Imorgon ska jag föresten ev åka till min vän Jessica och kolla in hennes nya lägenhet PLUS gosa med hennes kattungar som hon sådär lite fint spontant köpte :)) 







 

11.07.27

Hemma igen då efter en lång arbetsdag. Tråkigt nog är de lediga dagarna över nu och man måste tillbaka till det såkallade verkliga livet! Men inte klaga, jag är snart ledig igen ;) Och imorrn blir det mys med mina kära, äta och dricka gott.

Nu sitter jag och betalar räkningar -.- alltid lika hemskt. Fast till min förvåning så finns det en hel del kvar på kontot ;) kanske blir det den efterlängtade tven ändå? ;o hm det återstår att se.

Sen måste jag tillägga att jag tror jag arbetar på det mest givande stället! Ikväll har mina tanter varit så otroligt gulliga :) De har bytt ibland sladdar och modem på allas tvapparater så det är lite knas, så idag har vi bara suttit ner och pratat och haft de mys, det uppskattas något oerhört. Sen är det ju också sånt som man får räkna med när man jobbar i hemtjänsten att de är gamla och går bort så småningom :/ Det är hemskt när man kommer dem så nära.. Om ca en månad flyttar en tant och när jag lovade henne att komma och hälsa på så sken hon upp :) Såklart alltid lite sorgligt när de försvinner på ett eller annat sätt men man får tänka positivt, det är för deras bästa, och de lever alltid kvar!




11.07.26

Mannen försvann tidigt imorse till jobbet då jag fortfarande låg och sov och märkte inte ens att han gick upp :P Men i vanlig ordning så blir våra kvällar alltid sena å vi kollar mkt film och bara har de mys, så jag sov väl till säkert 12 lr ngt? Men det fick duga så jag gick upp och gjorde mig lite frukost och satte mig framför datorn och kollade på film :) Vid 3 tiden kom Elin förbi och vi satte oss på altanen och snackade lite. Sedan drog hon och jobbade vidare och jag gjorde mig iordning för att gå till Mormor & Morfar där mina bröderna väntade, det bjöds på Kyckling med pasta som min Mormor gör så underbart gott :) och såklart jordgubbar till efterrätt, samt rulltårta som grannen hade varit så snäll och bakat till Morfar som tack för hjälpen för något :P Efter en liten stund när vi fikat och nästan är klara så kommer min morbror med fru och deras vovve Molle :) Molle ska bo hos mormor och morfar i några dagar då Peter & Sanna ska åka bort. Men det dröjde inte länge innan vi gav upp för kvällen och kilade hem. Väl hemma kurade vi ihop oss i Johans rum och spelade Super mario :) alltid lika kul tills det går åt skogen och Johan ger upp xP Runt kl 9 tog jag hojen och drog till Mattias. Elin kom på besök igen och vi satte oss på altanen och diskuterade filmer :P Att höra en kille berätta om en romantisk film låter alltid lika härligt *not*, men kul iaf xD Det vart också bestämt att vi ska ses på torsdag och laga mat tillsammans och ha de lite mys :) Och nu sitter jag här, nyduschad och väntar på att mannen ska bli klar med vad han ny pysslar med så vi kan slå på en film i vanlig ordning och kura ner oss i sängen :)


Elin & Jag: Gamla bilder från den härliga tiden i skolan ;)

vårat sanna jag?!

Vill även tillägga denna underbara bild från Bulgarien!


Det är sådant man får räkna med när man låter Mattias leka med paint! xD

11.07.25

åhoj idag är det löning och det känns mkt bra, kanske blir det ngn shoppingrunda framöver! kan ju hoppas iaf (a)
Iallfall, nu sitter jag hos min man och väntar på mat som han så duktigt lagar idag :) Det bjuds på kyckling med potatis och sås, mums! Så det blir lite mys med tända ljus och ett glas vin :)

Annars idag har vi mest tagit det lugnt till en början tills Han fick för sig att åka och handla och sen träna lite, så då ringde jag min vän och kollega Jessica som jag visste arbetade kväll idag så hon kom och hämtade mig och så hängde jag med henne en stund på kvällen då det just nu är ganska lugnt på jobbet. Jag har idag sett filmerna "RIO" och "RANGO" och de var väldigt bra :P om man gillar "barnfilmer" så är det ett tips, se den!

Nu när jag varit lite långledig så har jag varit i Flen tillsammans med Mattias, hans mor, mormor och morfar under helgen, vilket var väldigt trevligt :) Där finns även den speciella hunden Klasse, han är lite annorlunda då han inte gillar att mysa eller att bli borstad utan han är mer som en katt, stryker sig emot en och går gärna emellan benen på en där man står :P och kasta boll är bara glömma, han tar bollen på första kastet och går sedan iväg xD. Och sen får vi ju inte glömma, det var Mattias födelsedag i fredags :) så vi åt god mat och såklart tårta till efterrätt! Hattar och ballonger fanns självfallet med på kalaset ^^ man ska vara barn så länge man kan , lr vad brukar man säga? ;)




Farfars hus  :)




Farfars hund, Klasse :)

11.07.20

Nu är jag nyss hemkommen ifrån min älskade mormor och morfar där det bjöds på middag. Mina föräldrar spenderar sin semester på landet så M&M (mormor&morfar) tyckte vi skulle komma över på lite middagsmys, det blev lasagne och till efterrätt jordgubbar med glass :) Vi fick skjuts hem av morfar i hans nya rallybil ;) då vi fick med oss en kasse med allt som blev över xP finns det något bättre än en mormor och morfar? nä de finns alltid där och bryr sig. mkt kärlek till världens bästa mormor och morfar <3 



Tagen i vaxholm.

11.07.19

Det blir inte mkt skrivet här inte.. Men så vad har hänt på senaste? 8-) Jo jag har varit hemma nu i snart 2 veckor efter en super skön semester i Bulgarien tillsammans med min ninjakamrat ;) Vi solade och badade för de mesta, sen självklart prommenader längs den mil långa gatan varje kväll! Mkt fina saker fick vi med oss hem, alla vart så glada :) sen såklart tatuerade vi oss ;) för min del vart de en text på armen där det står Mormor Morfar på Bulgariska <3 och Elin gjorde en stjärna :) jag är riktigt nöjd! Och framför allt var det en rolig resa, då jag aldrig åkt utomlands med bara en vän så de var nice! Vi ska försöka planera en ny resa så småningom då pojkarna får följa med :) de saknades såklart ^^

Men ja, annars har jag väl jobbat nu för se mesta, besökt föräldrarna på landet lite och mer ska det nog bli. De har gjort så fint där ute nu, lägger upp bilder sen.

I nuet sitter jag på jobbet i min ensamhet och bara försöker få tiden att gå ;P går nog hem tidigare idag då det är så lugnt. Nu ska jag gå och natta mina små tanter och gubbar :) Tjolahopp!


Livet är bra underbart ;)

11.07.02

Igår var en grymt rolig dag. Träffade min underbara vän och kollega Jessica och vi gick hem till hennes päron där vi satt på balkongen och njöt i värmen med kall dricka :) Senare mötte vi upp resten av kollegorna och vi gick och spelade kubb och hade det trevligt :) Sedan rullade de vidare mot centrum för att äta men jag var tvungen att gå hem för att packa klart inför resan, som föresten är IDAG!! Träffade också Cozma en sväng på kvällen :) hon var så snäll och hjälpte mig med att lägga in musik på ipoden då jag inte har nå musik nerladdat ^^


NU bär det iaf av till Bulgarien, ÄNTLIGEN!


Old picture, but still Friends! <3
RSS 2.0