12.04.16

Dags för en heel veckas jobb efter en super mysig helg! Vi har upplevt både snökaos, sol, prommenader i snöstorm, marknad, goda middagar och övernattning! så för att göra en lång historia kort.. det har varit en underbar helg med mkt äventyr ;)

Nu blir det till att njuta av solen ett tag innan jag ska iväg till jobbet.


på bilden är jag precis hemkommen från Thailand, brun för en gångs skull.. och nu är det borta, poff!
kanske får prova på solarium? mja, tåls att tänka på.

Bästa vän

Dagen börjar lugnt med att vakna upp tillsammans med min man. Bläddrar runt på alla kanaler men det är verkligen bara skit på tv så tidigt på morgonen..

Får ett samtal från bästa vän då hon frågar om jag vill följa med till veterinären då hennes vovve ska ta bort stygnen i benet, självklart säger jag Ja och de är strax här och hämtar upp mig. Väl där fick vi vänta ett tag men när det väl är vår tur så är Ajax såå duktig och ligger helt stilla :) allt går fort och bra så vi beger oss hemåt.

Blir avsläppta hos mig där vi slappar framför en film. Tills vi inser att lite mat vore gott.. snabbt fixat och vi är åter i soffan och kollar klart på filmen ^^ Nu har hon nyligen blivit hämtad utav sin man och jag har intagit soffläge igen!

Kanske inte blir så ofta men när det väl blir av så är man lycklig!
Är glad för att ha dig i mitt liv <3

what a wonderful day

Nyss hemkommen efter en härlig förmiddag i väsby. Träffade Jessica och Erik, vilket var rätt länge sen nu så det var väldigt kul att ses igen :) Vi skrota runt lite på jakt efter en present, vilket slutade lyckligt då de lyckades hitta ngt till slut ^^ Vi köpte oss en varsin kaffe och satte oss ute på en bänk i solen. Så jäkla skönt att solen ville titta fram lite. Det går så lång tid mellan gångerna vi ses så vi hade en del att prata om ^^ Men hoppas det blir ändring på de hela ;) Du är en bra vän. <3

Nu blir det bara att ta det lilla lugna innan jag ska sticka iväg och jobba!
Pass på o njut av vädret, det tänker jag göra! TJING.


välkommen

Han heter Lexus (än sålänge). Han är gul och vit. Han är lite feg. Han har inga problem med att bli badad. Han älskar att gosa. Han är väldigt förtjust i skinka. Han är söt!
HAN ÄR vår nya familjemedlem <3

RSS 2.0