101222

en flummig dag med Jessica på jobbet :P sjukt trötta men det gjorde dagen extra kul :)
senare får jag ett samtal av min vän Veronica, då vi kommer överens om att jag ska haka på hem till henne, och självklart gör jag det ;) så det vart en kväll i liljeholmen där det köptes julklappar, även där fortsatte tröttheten att spela ett spratt xP vidare hem till henne där vi chillade framför tven med ett glas julmust :) där vi iof fortfarande sitter just nu. imorgon blir det hemfärd igen, möjligtvis hämtas av far då han ska handla allt möjligt som behövs till julen :) sen jobb halv 4, efter det vidare hem för bygge av pepparkakshus!
mongobild? men det är ok!

101214

börjat dagen med att jobba i vanlig ordning och sett fram emot en ledig onsdag och få sova ut lite, men det var ju bara glömma.. magsjuka som går och alla är sjuka en efter en :/ men vad fan, de e pengar och de behöver jag :)

senare åkte jag och brittmarie till täby och shoppade lite! med lite pengar i plånboken tänkte vi att vi bara skulle hålla oss till det nödvändiga, de vill säga julklappar.. men som vanligt skiter det sig totalt och man spenderar en massa så man bara har en liten slant kvar att leva på. men lixom vadå? det är löning snart igen ;D
så det jag var ute efter köpte jag inte ens.. mest saker till mig själv men faktiskt oxå en julklapp, till min älskade mor. Det vart ett äventyr iaf, fötterna fick lida lite men det var det klart värt!!


Mjau <3

myslördag

en underbar dag på jobbet i vanlig ordning, & leena bjöd på paj, mums!
det härliga fortsatte när jag kom hem, då bakade jag och far en massa lussebullar :)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och en bulle!

Tjing


RSS 2.0