11.11.20

Fredag: Var ledig, så otrolgt skönt! När far kom hem från jobbet skulle han och bror åka och handla, och eftersom jag strax där efter skulle ta bussen till häggvik så fick jag far att handla på Ica där så jag kunde snåla skjuts isf att åka buss i hundra år ;) Så passade på att följa med dem in på ica för att köpa mat till djuren och lite annat. Och så för att få tiden att gå förstås, men ändå när vi handlat klart så var det ca en timme kvar tills Carro skulle sluta så jag gick bort till stinsen och strosade runt lite i affärer. Hittade dock ingenting men det vsr ju lika bra, är ju inte så rik nu såhär sent på månaden :P Tiden gick fort och strax därpå ringde Danne mig och sa att han slutade så jag gick bort till deras jobb och hängde vid kassan tills de var klara! kassörskan var väldigt trevlig så jag led inte att få vänta lite ^^
Sedan begav vi oss till Åkersberga där jag och Carro skulle fixa naglarna, fick dock vänta ca en halvtimme trotts att vi hade en tid bokad.. men men när det väl var vi så gick det ovanligt fort kändes de som så de var skönt. Bara raka vägen hem till Carro och Danne sen och laga mat! När det var dags för idol så kom Carros syrra med man och barn, vi hade de mys :) Senare blev jag hämtad utav Mannen!



Lördag: Alltså igår, jobbade mellan 7:15-15:30 sedan tog jag bussen till kragsta och hälsade på Verro som var på besök hos sina föräldrar, var länge sen! Spelade på mobilerna och var ute och lekte med Mili, Verros hund ^^ Matte plockade upp mig efter jobbet och vi åkte till ica för att hämta ut ett paket, sedan vidare hem till honom där hans föräldrar så snällt bjöd på middag ^^ Blev stekt kyckling med potatisklyftor, sås och sallad, MUMS! Tog det lilla lugna och begav oss sen till mig där vi mös ner occ i soffan och kollade på Apornas planet, grymt bra film!

Söndag, idag med andra ord.. så har jag jobbat, samma tid. Gick förbi mors jobb när jag slutade och tog en kopp kaffe och glutta lite tv. Väl hemma sätter jag mig vid datorn och laddar över alla bilder från kameran, tog typ hundra år.. men nu är den tömd och kan äntligen användas ordentligt ;)
Far bjöd på Lasagne idag, himla god med rivna morötter i ^^ blir matlåda imorrn då med ;P
Bror och jag spelade lite mario förstås!! Tills Matte kom och vi rullade ner till ica för att köpa lite mjölk och annat nödvändigt! Nu väntar jag inprincip bara på att han ska duscha klart så vi kan börja se film -.- ska ju såklart alltid ta tid de me x)
Imorrn väntar ett kvällspass med följden:lediiiig på tisdag ;) tjoho! och snart har jag semester också, fy satan vad skönt det ska bli att få komma bort lite!!
Då blir det åka till Danmark och fira mina föräldrar, träffa min underbara släkt och såklart julmarknad på tivolit ;D Awesome!


Jag tillsammans med kusinerna Sarah&Mirjam <3
Var många år sen vi sågs nu, saknar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0