11.10.29

Ikväll är det myskväll med mor och far :) Har ätit god mat och kollat på sista Harry potter filmen! Hemskt att det är slut nu.. Potter nörd som jag är så vill jag ha flera, fy fan vad nice med en fortsättning. Slutar ju bra och lyckligt men det känns som att det borde hända mera!
Dags för nästa film :))

11.10.24

Nu har bror och jag spelat Super mario i några timmar! Samt promenerat ner till centrum då bilen vägrade starta -.- kallt som satan men det var de värt. Köpte lite smått och gott och pratade om imorgon, då jag ska ta med mig honom till väsby en sväng och shoppa lite :) syskontid=bäst! De är kul att kunna göra saker ihop, jag har aldrig haft någon värst bra kontakt med mina syskon men på senare tid kommer vi överens och det är guld värt.

11.10.24

Idag har känts som en lång dag, men när jag till slut fick gå hem så mös jag ner mig i soffan med lite mat ^^ hungrig hinner man bli runt 16 tiden när man har lunch kl 11, så som tur var hade Mattias glömt sin matlåda med vår goda kassler i sås och ananas som vi lagade till middag igår så den åt jag upp ^.^
hihi han får skylla sig själv ;P Efter en stund susade Jessica förbi hos grannen (hon arbetade) så jag hakade på henne upp till lokalen och sällskapade när hon skulle käka middag ^^ Och så passade jag på att ge hennes lite försenad present, tror hon vart mkt nöjd! Fick sig ett gott skratt om inte annat :) Det var en Barbaskön och en filt, för de som inte vet vad en Barbaskön är får gärna söka på nätet för det är INTE vad det låter som att det är! ;)
Efter middan vart jag dumpad hemma och är nu åter i min soffa. Och funderar på om jag ska orka mig ner till Ica och köpa lite nödigheter! hmja känner mig lite för lat idag, men får se!

Imorgon är jag ledig och det ska bli såå skönt att få sova ut :))

11.10.23

Idag fångade jag höstmyset på vägen hem från jobbet ^.^ Visst att hösten är kall och burrig men älskar modet! Stövlar, mössor och vantar, en mysig kappa.. de e awesome!




11.10.22

Det tog tvärstopp i städandet.. de är ju så sjukt tråkigt! Så nu sitter jag i soffan och glor runt lite på intranätet, man kan ju småplocka lite runt om sig sittandes ^^ Annars så har den här dagen bestått utav arbete, 7-15.45! Och resten utav denna dag tänker jag bara slappa, är sjukt seg och har varit sedan jag gick upp imorse -.- Känner för att bara lägga mig i soffan och glo en film, kanske man skulle haft en liten liten godisbit också men orkar jag gå ner till centrum? tveksamt..Aja får se hur det blir med de!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Iaf igår så hade jag en väldigt händelserik dag! Det vart att börja dagen med att gå ner till Centrum med Cozma och handla lite och hämta ut paket (som vanligt) sedan vidare hem till henne där vi käkade lite wok som jag hade lagat på morgonen :) Vi öppnade paketen och i mitt innehöll det en jacka som kostade endast 120 kr! Supermega billigt och den är kanon skön (y) Vi chillade med lite kort spel och kaffe och sedan vid 4 började Cozma jobbet, så jag begav mig hemåt, lämnade av allt pick o pack och Far och jag åkte till Ica Maxi och handlade hem en massa nödvändigheter. Vidare hem där jag käkade middag och färgade håret ^^ Strax innan 8 for jag till Cozma igen där vi glodde på Idol! Btw, Robin är bäääst!!
Klockan vart väl sisådär 11 när jag begav mig hem och inväntade min man. Vi la oss och somnade bums!

långtråkigt @ work

Snart är jag tillbaka i paradiset! Resa bokad, betald och KLAAAAR!!








Massagen bäst av allt ;)

11.10.19 fortsättning

Det blidde som jag hade hoppats! Mötte Cozma runt 13 tiden och vandrade ner till centrum och hämtade ut våra paket. Mindre kul paket för min del då innehållet i en utav dem var trasigt :/ fett tråkigt.. och drygt är det också att behöva hålla på att skicka tillbaka och beställa nytt, var ju iaf ngt som jag ville ha -.-
iaf, vi satte oss på balkongen i vanlig ordning med en kopp kaffe och spelade kort! Strax innan 3 begav vi oss, Cozma till jobbet och jag hem för att lämna av allt och sedan vidare till jobbet. Där jag nu sitter i min ensamhet!
Längtar till middan för nu e jag hungrig ^^


Det blir lasagne som jag så snällt fick en matlåda utav mormor och morfar från middan igår :)

11.10.19

Shiit vilken dryg start på dagen!! Gick upp halv 7 och knallade till jobbet så jag skulle vara där 7 för att möta upp Jessica, när vi kommer in och jag kollar upp vad jag ska göra under dagen så ser jag att jag börjar 13:30 idag ... fyy! jag som gått upp tidigt och allt för att jag var så himlans säker på att jag skulle jobba dag idag.. Aja jag ser iaf att jag ska börja med ett städ då sen när jag börjar men jag gick till kunden och frågade om jag fick ta det på morgonen ist, och de gick bra. Så nu börjar jag inte förrän 15:30 iaf, så nu sitter jag i min soffa och väntar på att Cozma ska vakna så ska vi ta en tripp ner till centrum och hämta ut lite paket och sen hade jag hoppats på att chilla hos henne en stund innan jobb med en kopp kaffe och lite kortspel kanske, men får la se när hon tänker gå upp ;)

Jag får väl ta mig i kragen och städa mitt rum.. orkar ju aldrig de, men de skulle behövas :/
Lr så myser jag men mina djur bara ^^ låter mkt bättre!

Grattis mormor

Tiden springer iväg och här blir det dålig uppdatering..
Känns lite smådrygt att skriva ihop om alla dagar som jag missat skriva om
så jag säger ist, Grattis till min älskade Mormor som fyller 67 år idag :) Har nyligen varit där på middag med familjen och haft de myspys ^^ Det bjöds på god mat som vanligt (lasagne) och glass till efterrätt samt godis och massa frukt ;D


Bästa mormor <3

11.10.12

Nu har det varit dålig uppdatering här så vet inte ens vad jag ska skriva om..
Har jobbat kväll hela helgen så de har inte hänt ngt spec, tiden går åt till att sova ut och sedan slappa fram till klockan 3 då jobbet kallar halv 4 ^^
Men ngt måste jag ju ha gjort sen i helgen? 8-) hm.. Jo men i Måndags följde jag med hem till Carro och Danne! Blev bjuden på mat och sen kaffe på de (y) Får nog ta och bjuda tillbaka ngn gång ;P
Sedan satt vi i soffan och kollade på när Danne spelade ngt kusligt spel, fy fan xD scary!
Men jag är samtidigt taggad och vill bara se mer för de e så spännande :P Man går runt i ett äckligt gammalt fängelse/slott? i gamla celler och så ska man lösa "gåtor" för att ta sig vidare och samtidigt ska man akta sig för ngt äckel som kan komma fram när som helst typ xD haha låter säkert mongo med denna förklaring men de e spännande!

Igår när jag kom hem efter jobbet överraskades jag utav min söta kusin Lucas som hade parkerat sig i min soffa och spelade Super Mario :) fick hjälpa han lite då och då när det blev för svårt ^^ sötnöt!
Sedan lämnade vi av Lucas hos mormor och morfar då han skulle spendera natten där för han skulle på scouterna :) Och så for mor och jag vidare till Väsby och strosade runt lite :)) Väl hemma igen käkade vi middag och sen kom Elin förbi, blev en kaffe och ciggisar på balkongen :)

från väsby fick jag med mig en halsduk och en kofta.



nyss tagna med handduken kvar i håret^^


Nu är jag åter igen tillbaka i min soffa! Funderar på vad jag ska hitta på.. har nyss tagit mig ett långt skönt bad, behövdes efter en sån stressig dag! Kanske en kopp kaffe och cigg på dehär? ja föfan! Får ingen kontakt med världen så blir väl att sitta hemma ikväll. Funkar de med ibland!

lost





Det är jobbigt att förlora en bra vän.. det är orättvist när det inte finns ngn bra anledning.
Vad är det för vänskap? Att bli lämnad när man inte gjort ngt.. Man får sig en tankeställare men känner sig samtidigt sviken. Livet är bra orättvist!

11.10.08

I torsdags var det ju som sagt Rimbo marknad! Åkte dit med Carro och Danne :) Vi hade lite otur med vädret men med luvorna på så gick det an ^^ Vi vär där runt halv 7 ca och eftersom man inte springer igonem hela marknaden så gick vi inte enda till slutet då de hade börjat plocka ihop.. så vi vände och gick tillbaka för att gå en sväng på en gata som vi missat. Mitt i vimlet träffade vi på Elin Manfred och Elin, vi bestämde oss för att åka karusell :D Fifan vad skojit ^^ köpte en till biljett efter vi åkt klart för att testa en annan som såg rätt lovande ut, men vi stod och väntade i säkert en halvtimme? då de höll på att skruva med hjulen ;o så vi gav upp, krävde pengarna tillbaka och gick vidare. Vi skiljdes åt, Carro köpte langos och jag köpte en tavla till min far (as cool btw) sen gick vi mot bilen och åkte hem!

Ps, den är rörlig ;)

Ngt mer skoj som hänt de senaste dagarna? Igår jobbade jag kväll, slutade klockan tio och då kom Elin och Emma och hämtade mig och så åkte vi hem till Emma och kollade klart på Idol, som för den delen suger i år.. de e ngt starkt fel på svenska folket! Efter de lirade vi Buzz ;) Fett svårt men kul ändå xP
Pajkastningen är verkligen inte min starka sida, kastade på mig själv varje gång ;o :( haha
Vad kan klockan ha varit? ett kanske när vi begav oss hemåt.

Idag är det jobb igen, slutar tio ikväll. Elin och Manfred har precis varit här och hälsat på mina djur ^^
Nu blire lite fix och don innan jobbet kallar!

11.10.05

Idag har jag varit ledig, så himla skönt! Samtidigt rätt segt då jag bara legat i soffan hela dagen isf att städa som jag hade tänkt.. tog mig till duschen iaf ^^ Och nu på kvällskvisten var jag ner till centrum med Elin och hämtade ut ett paket som vi beställt, sedan hämtade vi Manfred och vi drog till Max och käkade :) Nu är jag tillbaka i soffan och tänker bara fortsätta ligga här och glo tv tills det är dags för sängen! Får se om Mannen dyker förbi också, om de inte blir för sent.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Igår följde jag med hem till Carro efter jobbet, vi chillade i soffan och kollade på True blood ^^ Har aldrig riktigt fått ngt grepp om den serien men den är helt ok faktiskt!
Runt nio tiden kom Matte och hämtade mig, vi drog förbi Elin och Manfred en sväng, Pata var där också :)
Grabbarna stod och snackade om gud vet vad medans jag kollade igenom en kasse kläder som Elin inte ville ha, tog med mig allt förutom 2 tröjor ^^
Elin och jag hade satt oss på Patas baklucka så när han skulle dra fick vi åka med en sväng, haha xD
men han vägrade backa tillbaka oss så vi fick gå ;P
Jag och Matte drog strax därefter, hem och mös ner oss i sängen utan tv eller film då båda var riktigt trötta ^^
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Imorgon är det jobb till 15:30 sedan blir det Rimbo marknad :D


HUMMINGBIRD

Like a hummingbird in flight you are
Hovering, hovering near me
As I would need you to fly away, don't fly away

What can I say? You have to wait
I find it hard to say it articulate
I know that there's nowhere else you'd rather be

It seems so clear I know it true
That all I wanna do is make love to you
I know that there's no where else you'd rather be

Like a hummingbird in flight you are
Hovering, hovering near me
And I need you to fly away

Like a hummingbird in flight you are
Hovering, hovering near me
And I need you to fly away, don't fly away

Birds are in around my head, things you have done
The words you have said, your memory after you left
I try but I can't forget

Like a hummingbird in flight you are
Hovering, hovering around me
Don't fly away

11.10.02

Sammanfattning utav helgen. I stora drag har jag spenderat all tid med mina vänner! I fredags hade jag och Elin mys hos mig och kollade på Idol. Vi hade köpt Pizza och godis och bara mös i soffan till sent in på kvällen :) Igår var jag och Elin på Höst festen i centrum, var INTE alls som vi hade förväntat oss, trodde på lite mera marknad faktiskt för de hade jag läst i tidningen att det skulle vara.. men det var bara en massa reklamer typ, sämst! Ngt skoj var väl ändå att vi vart "intervjuade" och fotade för Mitt i Vallentuna tidningen så.. vi kommer vara med i tidningen ;) Sen var ju Pernilla Wahlgren där också förstås och uppträdde, woopido xD höhö men faktiskt rätt kul att se, trotts allt en kändis ju ^^ Senare på kvällen drog vi ut till Carro och Dannes nya hus och hälsade på, det är verkligen så mysigt där! Spec på kvällen med alla tända ljus :)) Vi var där till typ halv 1 på kvällen, kollade på Pocahontas ;) haha Disney is the shit! Nu sitter jag hos min man. I hans brors varma rum med en hög datanördar ;) Har spenderat min dag hos Carro igen med resten utav hennes familj samt Danne :). Vi grillade korv och hjälpte till med uppsättningen utav gardiner, blev väldigt bra! Blev bjuden på middag och bara chillade tills vi bagav oss mot tuna.
RSS 2.0