21.03.13

Nu har det redan gått en vecka sedan resan startade! Vart tog dagarna vägen?
Vi njuter i fulla drag iallafall, och igår åkte jag och mor in tidigt till Market village för lite shopping på egen hand då grabbarna inte är lika fötjusta i att gå och kolla i affärer ^^ Market village är ett stort shopping center med flera våningar och alla möjliga olika butiker. Vi unnade oss även vaxning och färgning av ögonbrynen, och funderar på att fixa lite med håret och naglarna till en annan gång. Pass på liksom när det är så billigt!
Senare in på kvällen igår tog vi en Tuk in till stan för middag, blev en mysig Italiensk restaurang med väldigt god mat. Vi promenerade runt lite på gator som vi inte besökt förr, stannade till vid ett spa liknande ställe och tog varsin ryggmassage. Lr vi bad om rygg men de vred och drog i hela kroppen, med alla krafter och deras kroppstyngd över en, och shit vad ont de gjorde.. jag njöt inte en sekund! helt galet xD. Stället var super mysigt i övrigt med flera våningar och de erbjöd all möjlig behandling för inga pengar alls, och jag vill gärna ha mer massage men nästa gång får jag be om en lugnare och inte lika hård massage ^^ De andra gillade de, av ngn anledning.. ;P

För tillfället är alla lite utspridda och vi kör på lite slapp efter solning.
Ska ta en dusch nu och göra mig klar för middag.

Bjussar på lite bilder.


Thailand 2013

Så var vi här igen, i detta underbara land, på samma resort men i ett annat hus. Ett mindre hus men mysigare ^^ Nu är det fjärde dagen här och jag kan känna att tiden går lite för fort.. men vi njuter av varje dag! Så, vad gör vi på semestern? allt och ingenting egentligen, precis som en semester ska vara. Sover länge, åker till stranden och spenderar några timmar där med sol och bad, goda drinkar och härlig massage. Vi åker hem, slappar vid huset och badar i poolen som ligger precis untanför. Till kvällarna åker vi in till stan och prövar på alla möjliga olika restauranger, går en mysig prommis på gatorna som är fulla av liv och rörelse, stöter på marknader som det finns gott om här. Så har iaf dagarna sett ut hittills, vi kommer självklart att hitta på andra saker också, men det är så skönt med en mjukstart :) Vi har fått en del tips på aktiviteter. Det går ej att ladda upp bilder..försöker senare.
RSS 2.0