like never before

nu är det tredje dagen på detta helvete, kommer inte ens ihåg när jag mådde såhär dåligt sist.. verkligen allt kom på en gång, ont i kroppen, feber, hosta, förkylning, vilket resulterar i ont i halsen samt näsan "/ nu är jag som tur är på bättringsvägen! Min älskade Mormor var här igår med frukt, glass, halstabletter, hosttabletter.. ja allt möjligt behövligt.. min mormor är bäst! jag tackar henne för att jag mår bättre idag, för innan tabletterna har jag inte kunnat sova pga hostan. Då min mormor också är undersköterna så har hon fixat ett recept på sitt sjukhus för medicinen Cocillana (hostmedicin), den är stakt och funkar väldigt bra som jag märkt av tidigare erfarenhet, men ska dock bara tas till natten så första dosen blir ikväll och tills dess får jag klara mig på tabletterna. Febern är borta och jag känner mig starkare i kroppen så idag har jag vart uppe på benen! Min mor och bror ligger nu i feber.. så nu när jag kan röra på mig så får jag hjälpa dem så som mor hjälp mig dessa dagar ^^ Kämpa på ett och två nu! Bara två veckor kvar till Thailand, vilket innebär ca två veckor till nästa spruta och då måste man vara frisk. vilket jag förstås borde vara (:

tillbaka i stan

Sitter och myser med Mili i soffan, har bäddat  ner henne på en hög av kuddar bredvid mig ^^ jag har precis tagit mitt första p-piller, och väntar spänt på om kroppen ska säga ifrån eller om det kommer att fungera bra! Hoppas på det bästa. Tog ur staven i onsdags och har nu tagit bort plåstret, lite smått ömt fortfarande men det ser bra ut.
Om allt går som det ska så är planen att vi ska åka lr prommenera in till liljeholmen och gå en liten shoppingrunda (:
Idag skiner solen så man måste ju ta vara på den iaf! på tal om ngt heelt annat så satt vi igår och kollade på hundar på blocket.. är sjukt sugen på en liten vovve ^^ jag och min bror har pratat om att skaffa en tillsammans, så jag vill och hoppas att vi får tillåtelse ngn gång i framtiden ^^ hänger på päronen lite sålänge man bor hemma oxå ;P
Kan man inte bara skaffa en? komma hem med en hund sådär bara, har jävligt svårt att tro att vi inte skulle behålla den då. Ah, framtiden får visa!

Nu ska jag klä på mig och så, dags att bege sig ut!


Min bebis <3



RSS 2.0