Mycket vandring!

Vi begav oss som sagt in till stan för att äta lite middag, vi prövade på den svenska restaurangen som ligger på ´matgatan´. Jag tog korvstroganoff ^^ smaken var väldigt lik våran hemma så jag njöt, väldigt gott.

Efter middan gick vi en sväng genom marknadsgatan som ligger precis bredvid restaurangen vi åt på, fyndade lite då såklart och när gatan tog slut letade vi upp stället jag och matte hade ätit middag på några dar tidigare. Där beställde vi en hög med olika drinkar! Jag brukar vara lite feg att testa ngt nytt, vad gör man om man inte tycker om det lixom? men i nuläget är det skönt att matte är med då kan han dricka upp ;P Iaf så tog jag en cosmopolitan idag då de inte hade någon sån sist vi var där.. Mums, den va god!

När vi hade suttit en stund var kl runt tio halv elva och matte, mormor och morfar kände att de hade fått nog för idag så begav de sig hemåt medans jag och mor ville vandra vidare. Vi gick åter tillbaka till samma marknad för att lättare förstå åt vilket håll vi skulle gå. Gick en bit längs vägen tills vi kom till den stora marknaden, de höll på att plocka ihop, men vi gick in och kollade runt lite iaf. Vi fastnade vid piercingar, örhängen och såna härligheter så det var ganska så tomt överallt när vi var klara där så vi traskade vidare..

Ut på stora vägen igen och följde den i hopp om att hitta ett litet cafe för att ta ngt att dricka, men nä.. det var dåligt med de där vi gick. Vi bestämde oss då bara för att vinka till oss en tuktuk och åka hemåt, vilket blev en himlans resa de me.. puhh! Den första killen vi hittade visste först inte vart vårat hotell låg så han åkte vilse, ut på konstiga små vägar där vi inte alls kände igen oss, trotts att vi sa att han körde fel så åkte han på bara "/ till slut fick vi honom att vända, släppa oss ute på stora vägen igen och vandringen fortsatte.. mot stan för där tänkte vi att chansen är större att dyka på en tuk.. men vi gick och gick, många åkte förbi men hade folk med sig redan så ingen stannade.. allt tog tid och vi var nära på att ge upp kändes de som, så kom en rätt vad de var och hon visste exakt vart vi skulle och äntligen var vi framme -.- haha så jäkla ironiskt egentligen, det finns alltid, verkligen alltid en massa lediga tuktuk men icke just då xP nu är iaf kl 2 på natten här så det blir att ta på sig lite svalkade smörja på brännan och försöka sova ^^ 

Sweet dreams from Thai ^.^


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0