Häng i stan

Sedan i måndags har jag hängt i stan hos min vän Verro. I närheten av där hon bor finns en skoaffär som endast har öppet vissa dagar på året, och nu var det mån-ons så vi var dit 2 ggr och fyndade lite ;) superrea med halva priset på reapriset. så awesome! 

Igår och idag var vi i liljeholmens centrum och spenderade lite pengar ^^ så härligt med mkt shopping för rätt lite pengar! looove it. 

Och som vanligt när jag är här och hänger så lagar vi alltid väldigt god mat.. då Verro är både laktos och gluten så får man anpassa sig lite med matlagningen, men det är iof bra, för då blir det mer tillagning än att köpa färdig mat jämt, men klart lite surt också om man blir extremt sugen på en pizza tex :P men men.. idag hittade vi en salladsbuffe på ica, fanns allt möjligt gott att plocka ihop, så vi fyllde en varsin burk och köpte med hem :) 

Till skillnad från alla andra ggr vi ses så har vi varit rätt sega och lata denna vecka.. inga direkt värsting promenader med Mili utan mest chill i soffan framför tven.. förutom våra shoppingäventyr förstås ^^
Men idag skärpte vi till oss en aning iaf och gick en liten runda så Mili fick springa av sig :)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0